Kategori:Pangwangunan MédiaWiki/su

This page is a translated version of the page Category:MediaWiki Development and the translation is 100% complete.
Other languages:

Kategori ieu ngandung kaca-kaca ngeunaan Pangwangunan MediaWiki anu terus-tinerus. Cutatan yén sawatara eusina téh keur dipindahkeun ka dokumentasi wiki anu misah dina MediaWiki.org, minangka bagian tina Proyék méta pikeun mindahkeun ka MediaWiki.org.

Subcategories

This category has the following 4 subcategories, out of 4 total.

E

R

T