Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Results/jv

Pamilihan ditutup ing tanggal 10 Agustus 2009. Swara sing dikirim sawise kuwi ora bakal ditampa.
Asil diumumake tanggal 12 Agustus 2009.
Pamilihan Dewan 2009
Organisasi

.

Pamilihan Dewan Pangawas Wikimedia 2009 arep ngumumaké asil 2009 pamilihan. Pamenangé yakuwi Ting Chen, Kat Walsh dan Samuel Klein. Asil iki bakal disertifikasi déning Board of Trustees jroning patemon sing bakal teka. Jabatan iki bakal lumaku wiwit Juli 2011.

Sacara total, ' swara diitung; asil spesifik kaya digambarake ing ngisor. Itungan pepak kasediyakaké ing kéné.