Wikimedia Norge/Newsletter/2020-10


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere.

Wikimedia Norge
Wikimedia Norge

Her følger oversikt over noen av Wikimedia Norges aktiviteter de neste ukene:

Virtuelt wikitreff
Neste virtuelle wikitreff blir onsdag 29. oktober. Denne gangen blir tema infobokser. Møtet vil som vanlig foregå på Google Meet fra kl. 17.00, https://wikitreff.wikimedia.no/. Man trenger ingen Google-innlogging for å delta, og det er heller ikke noe krav om å ha på mikrofon eller kamera. Alle er velkommen til å delta, og vi minner om Wikimedia Norges retningslinjer for inkluderende møter. Vel møtt!
WikiGap
Den 19. november på dagtid blir det et lite arrangement i den svenske ambassaden i Oslo. WikiGap handler om å utjevne kjønnsubalansen på Wikipedia. På vårt arrangement vil vi markere at det er 20 år siden FNs sikkerhetsråds resolusjon 1325 ble vedtatt. På grunn av smittevern kan vi bare ha noen få deltakere. Send en epost til kontakt@wikimedia.no om du ønsker å delta!
Wikistipend
Neste søknadsfrist er 20. november. Alle bidragsytere til de ulike Wikimedia-prosjektene kan søke om et stipend. Maks søkesum er kr 8 000. Stipendet skal brukes til å gjennomføre aktiviteter som støtter opp om ett eller flere av Wikimedia-prosjektene.
Wikipedia-biblioteket
22. november fordeles tilganger til Retriever på nytt til aktive wikipedianere. Tilgang til samiske aviser for bidragsytere på nordsamisk Wikipedia fordeles også 22. november.
Giellavahkku, samisk språkuke
Denne uka arrangeres samisk språkuke over hele landet. Vi markerer språkuka ved å lansere et samarbeid med Nasjonalbiblioteket og Giellatekno ved UiT Norges arktiske universitetet om stedsnavn. Vi har skrevet om det på bloggen vår!

Har du husket å betale medlemsavgift for 2020? Da kan du registrere deg som fortsatt medlem på denne siden.

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement