Wikimedia Norge/Newsletter/2020-04

Other languages:


Wikimedia Norge

Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere.

Virtuelt wikitreff 29.4 kl. 17–18
Jon Harald Søby fra Wikimedia Norge vil forklare hvordan man kan hjelpe til å oversette MediaWiki og annen programvare på Translatewiki.net. Man blir med på treffet ved å bruke samme lenke som ved forrige wikitreff, nemlig https://meet.google.com/ooj-hpyk-hmp, enten via datamaskin eller telefon. Man trenger ingen Google-konto for å bli med. Alle er velkommen til å delta, og vi minner om Wikimedia Norges retningslinjer for inkluderende møter. Neste treff etter dette blir 27. mai. Vi har nå lagt inn en side for varsling ved wikitreff, så du kan få varsel direkte på din favorittwiki når nye wikitreff kunngjøres. Lenka for å legge seg til der er på toppen av wikitreffsiden.
Wikistipend
Neste søknadsfrist er 22. mai. Alle bidragsytere til de ulike Wikimedia-prosjektene kan søke om et stipend. Maks søkesum er kr 8 000,- Stipendet skal brukes til å gjennomføre aktiviteter som støtter opp om ett eller flere av Wikimedia-prosjektene.
Wikipedia-biblioteket
22. mai fordeles tilganger til Retriever på nytt til aktive wikipedianere. Tilgang til samiske aviser for bidragsytere på nordsamisk Wikipedia fordeles også for første gang 22. mai.
Månedens konkurranse
I juni er Iran tema for månedens konkurranse. Parallelt blir det en konkurranse i Iran om Norge som iranske wikipedianere arrangerer.

De som er interessert i den pågående rebranding-prosessen kan ta en titt på brandingwikipedia.org for oppdateringer.

Har du glemt å betale medlemsavgift for 2020? Da kan du registrere deg som fortsatt medlem på denne siden.

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement