Wikimedia Norge/Newsletter/2019-05


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere, her kommer en oversikt over vårens arrangementer i regi av Wikimedia Norge.

Wikimedia Norge
Wikimedia Norge
Wikipedia-skriveverksted i Trondheim
Litteratur for inkludering inviterer til Wikipedia-skriveverksted på Litteraturhuset i Trondheim i samarbeid med Wikimedia Norge 14. mai. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen! Facebook-event
Reisestipend til Wikimania
Den årlige konferansen Wikimania, som er for alle som er interesserte i wiki-prosjektene, holdes i Stockholm 14.–18. august. Wikimedia Norge tilbyr reisestipend på kr 3000,- til frivillige som ønsker å dra. Du kan søke om reisestipend innen 15. mai på denne siden.
Fordeling av tilganger til Retriever
Hvert halvår fordeler Wikimedia Norge 6 tilganger til Retriever blant aktive bidragsytere på Wikipedia. Er du interessert i en tilgang så kan du sette deg opp på listen over interesserte på denne siden innen 20. mai.
Wikitreff i Oslo
23. mai er neste wiktreff på Litteraturhuset. Wikimedia Norge har invitert faktisk.no til wikitreff på Litteraturhuset for å snakke om faktasjekking, men også for å spørre om hva en faktasjekker tenker om Wikipedia som prosjekt. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Velkommen! Facebook-event. Påmeldingsside på Wikipedia

Ansatte og frivillige fra Wikimedia Norge kommer til å være tilstede på Oslo Freedom Forum (27.–28. mai), Celtic Knot-konferansen i Cornwall (4.–5. juli), Riddu Riđđu (10.–14. juli) og Márkomeannu (25.–28. juli). Ta gjerne kontakt med oss om du også skal noen av disse stedene!

2019 er året for urfolksspråk, og Wikimedia Norge har fått 140 000 i støtte fra UNESCO Norge til arbeidet vårt med samisk kunnskap på nett.

Har du glemt å betale medlemsavgift for 2019? Da kan du registrere deg som fortsatt medlem på denne siden.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement