Wikimedia Norge/Newsletter/2017-09


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere, her er nyhetsbrevet vårt med aktiviteter for de nærmeste ukene.

  • Wiki Loves Monuments 2017 er i gang! Verdens største fotokonkurranse varer fra 1. til 30. september, og går ut på å laste opp bilder av kulturminner i Norge. Det vil også i år bli en parallell skrivekonkurranse over to uker, i uke 37–38.
  • 12. september: Det blir wikitreff om referanser, med Ole Bjørn Rekdal som foredragsholder, på Litteraturhuset i Oslo. Treffet begynner kl. 17:00.
  • 15. september: Dette er fristen for å søke om wikistipend fra Wikimedia Norge. Alle kan søke (man må ikke være medlem), så har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre, men kunne trenge penger til å gjøre det, søk nå!
  • 16. september: Wiki-LAN, et skriveverksted for å øke dekning av og deltagelse fra kvinner på Wikipedia, arrangeres ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Selv om det er fokus på kvinner er alle velkomne!
  • 21. september: Under Forskningsdagene i Oslo inviterer Wikimedia Norge til arrangementet Å skrive kvinner inn i historien hvor Direktør for forsking og formidling ved Nasjonalbiblioteket, Hege Høsøien, og kunstner og kurator Merete Røstad innleder om temaet, etterfulgt av en samtale med Jorid Martinsen fra Wikimedia Norge.
  • 6. oktober: Under kunngjørelsen av hvem som mottar årets Nobels fredspris vil en gjeng wikipedianere være til stede på Nobels Fredssenter for #wikinobel for å dekke prisen og prisvinneren/-vinnerne på en god måte. Ta kontakt med Jon Harald om du ønsker å delta!
Wikimedia Norge
Wikimedia Norge

Ønsker du å melde deg inn i Wikimedia Norge og støtte vårt arbeid, så kan du gjøre det her, eller du kan støtte oss ved å vippse til 10386 – Wikimedia Norge.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement