โครงการวิกิแพทยศาสตร์

This page is a translated version of the page Wiki Project Med and the translation is 28% complete.
Outdated translations are marked like this.
Wiki Project Med

โครงการวิกิแพทยศาสตร์ (WikiProject Med) เป็นกลุ่มไม่แสวงหาผลกำไร ที่มีวัตถุประสงค์เพื่อส่งเสริมการพัฒนาของเนื้อหาทางการแพทย์ในโครงการวิกิมีเดียโดยเหนือสิ่งอื่นใด, การสร้างความร่วมมือกับองค์กรอื่น ๆ ที่มีใจเดียวกัน ให้พูดคุย/บรรยายที่มหาวิทยาลัยและองค์กรอื่น ๆ และการทำงานเพื่อพัฒนาเข้าถึงมากขึ้นเพื่อการเขียนบทความทางการแพทย์สำหรับชาววิกิพีเดีย ในขณะที่เรามีการจดทะเบียนในรัฐนิวยอร์กและได้รับยกเว้นภาษีในสหรัฐอเมริกา ซึ่งเราเป็นกลุ่มระดับโลก สมาชิกเหล่านี้ต้องการที่จะให้ผลรวมของความรู้ทางการแพทย์ทั้งหมดแก่ทุกคนในภาษาของตัวเอง

More broadly, we are an independent corporation founded in December 2012 committed "to make clear, reliable, comprehensive, up-to-date educational resources and information in the biomedical and related social sciences freely available to all people in the language of their choice online and off."

We do this by forming collaborations with other like-minded organizations, giving talks at universities and other organizations, and working to develop greater access to the medical literature for Wikipedians, among many others.

We are incorporated in New York State and tax-exempt in the United States, but are a global group with members from all continents with permanent residents.

We are recognized by the Wikimedia Foundation as a thematic organization, and so granted the right to use the "Wikimedia Medicine" name, since Summer 2019.

How to get involved:

⇒ Join at no associated cost

⇒ Donate securely through PayPal

หน้าที่

เพื่อให้มีความชัดเจน, น่าเชื่อถือ, ครอบคลุม, มีทรัพยากรทางการศึกษาที่ทันสมัย รวมถึงมีข้อมูลในด้านชีวการแพทย์และสังคมศาสตร์ที่เกี่ยวข้อง ซึ่งสามารถใช้ได้ทุกคนอย่างเสรีในภาษาของทางเลือกของพวกเขา

โครงการ

Some of our projects include:

เข้าร่วม

สมัครเป็นสมาชิกได้ฟรีสำหรับผู้มีส่วนร่วมด้านเนื้อหาทางการแพทย์ให้กับโครงการวิกิมีเดีย (เช่นวิกิพีเดีย) หรือเข้าร่วมในฐานะองค์กรที่มีภารกิจสอดคล้องกับโครงการวิกิแพทยศาสตร์

โปรดเพิ่มชื่อของคุณไปยังรายชื่อสาธารณะ

For more information, visit mdwiki.org/wiki/WikiProjectMed:WPMF