Open main menu


Ha'u ema Timor-oan no hela iha Dili. My Home Wikipedia tet.wikipedia.org

User language
tet-N Uza-na'in ne'e iha tetun nu'udar lian inan.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
id-3 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
pt-2 Este utilizador tem um nível médio de português.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda (atawa saeutik-saeutik ngartina).
Users by language