Translation requests/Benefactors/mk

Добродетели

edit
<noinclude>{{SponsorLang}}</noinclude>
{{Benefactors
|intro = Како непрофитна организација, Фондацијата Викимедија во голема мера се потпира на стручната помош и великодушноста на илјадници луѓе ширум светот. На овааа страница ги наведуваме подароците добиени по 1 мај 2009.

| press = Соопштение за печат
| anon = Анонимно

| foundation-head = Поддршка на Фондацијата
| major-head = Главни добродетели 
| patrons-head = Покровители 
| leading-head = Водечки дарители 
| sustaining-head = Редовни дарители
| sustainingcorp-head = Редовни фирми-дарители
| donations-head = Донации од производи и услуги
| special-head = Голема благодарност до нашите ограноци
| special-intro = Фондацијата Викимедија им се заблагодарува на следниве ограноци за нивните донации:

| ch = Швајцарија
| it = Италија

| contact-head = Контакт
| contact-intro = Имате прашања во врска со нивоата на дарување или за донирањето на Фондацијата Викимедија? Пишете му на [[User:Sma|Стивен Ма]] на giving{{@}}wikimedia.org.

| lang = mk
}}