Training modules/dashboard/slides/11106-what-can-you-share-in-commons/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11106-what-can-you-share-in-commons and the translation is 100% complete.

Çfarë mund të ndani në Commons?

Mund të krijoni dhe ndani grafikë, harta, diagrame, audio dhe video.

Nëse krijoni media për ndonjë në vazhdim, mund ta ndani atë:

  • Peisazhe natyrore, kafshë dhe bimë.
  • Figurat publike dhe njerëzit në vendet publike.
  • Objektet, për sa kohë që ato nuk janë "artistike".