Training modules/dashboard/slides/10308-five-pillars-review/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10308-five-pillars-review and the translation is 100% complete.

Rishikim

Pra, sapo kemi shqyrtuar pesë shtyllat. Le të bëjmë një pushim të vogël dhe të shohim nëse mund të mbani mend atë që keni mësuar! Në faqen tjetër, do t'ju bëhet një pyetje me shumë zgjedhje. Nëse e zgjidhni atë gabim, mos u shqetësoni. Do të shihni një shpjegim pse, dhe mund të provoni përsëri.