Training modules/dashboard/slides/10302-five-pillars/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10302-five-pillars and the translation is 100% complete.

Pesë shtyllat: Rregullat thelbësore të Wikipedia-s

 
Foto nga Eryk Salvaggio

Wikipedia është enciklopedia që çdokush mund të redaktojë, por ka shumë bashkëpunim pas çdo artikulli. Ju do të punoni me shumë njerëz për të ndërtuar Wikipedia-n. Për të bashkëpunuar në mënyrë efektive, do të ju duhet të ndiqni pesë parimet kryesore, ose shtyllat, e Wikipedia-s.

Pesë shtyllat e Wikipedia-s janë:

  • Wikipedia është një enciklopedi në internet
  • Wikipedia ka një këndvështrim neutral
  • Wikipedia është përmbajtje falas
  • Wikipedianët duhet të ndërveprojnë në një mënyrë të respektueshme dhe civile
  • Wikipedia nuk ka rregulla të forta

Le t'i shqyrtojmë këto pak.