Védjegy/licenc/fotópályázat

This page is a translated version of the page Trademark/License/photo contest and the translation is 100% complete.


Fotópályázat gyors licenc

A Wikimédia védjegyek fotópályázathoz való felhasználásához kérjük, töltsd ki az alábbi licencet, és küldd el a trademarks@wikimedia.org címre. Győződj meg róla, mindenképpen ellenőrizd hogy valóban szükséged van-e licencre, mivel egyes felhasználási módok engedély nélkül is engedélyezettek. Arról, hogy miért fontos a Wikimédia védjegyek licencelése [$célja itt] olvashatsz bővebben, ha pedig további kérdéseid vannak, a GYIK további információkat tartalmaz.

Az engedélyed

Ki?
Mi?
Mikor?
Hol?
Miért?

A Wikimédia Alapítvány, Inc. ("WMF") a _____________________ ("Te") nem kizárólagos, nem engedélyezhető és nem átruházható korlátozott licencet ad a "puzzle globe" védjegy, "A 'W' ikon", az "egységes védjegy", a "Wikipédia szóvédjegy" és a "Wikimédia Commons logó" használatára egy fotópályázat keretében.

Az engedély a következő fotópályázatra szól:

Résztvevő neve: ____________________________________________
Verseny neve: ____________________________________________
A verseny fő célja: ____________________________________________
Szervező csoport/egyén: ____________________________________________
A verseny vége: ____________________________________________

Az engedély a következő feltételekkel kerül megadásra:

Hogyan használhatom a védjegyet?

Engedélyezett felhasználás: A védjegyek a fotópályázattal kapcsolatos promóciós anyagokon, például szórólapokon, plakátokon, diavetítéseken, közösségi médiában és e-mail meghívókon, valamint a verseny weboldalán használhatóak. A felhasználásnak meg kell felelnie a Vizuális azonosítási irányelveknek, valamint a 2 szakasza a WMF védjegypolitikájának megfelelő használatra vonatkozó szabályainak. A felhasználásnak összhangban kell lennie a Wikimédia küldetéssel és azokkal a projektekkel, melyeket a védjegyek képviselni hivatottak.

Közösségünk nyílt és együttműködő módon hoz létre ingyenes, magas színvonalú oktatási tartalmakat. A védjegyeink használatának tükröznie kell ezeket a tulajdonságokat. Ezenkívül gondoskodnia kell arról, hogy a védjegyet viselő anyagok jól karbantartottak legyenek, miközben nyilvánosan megjelennek.

Mit kell adnom a WMF számára?

Minőségellenőrzés: A WMF-jelek tervezett használatának mintáit a szórólapokon, posztereken, diabemutatókon, digitális levelezés képernyőfotóin vagy modelleken kell megadni, amikor ezt a licencet elektronikus úton elküldöd a WMF részére. Vállalod, hogy haladéktalanul válaszolsz a WMF kiegészítő információt kérő vagy az általad történő felhasználás ellenőrzésére vonatkozó kéréseire.

Mit nem tehetek?

Kapcsolódás: A védjegyek használata nem utalhat arra, hogy az esemény bármilyen módon kapcsolódik a WMF-hez vagy támogatja azt.

Meddig érvényes ez az engedély?

Megszűnés: Ez a licenc automatikusan megszűnik a fotópályázat után. A WMF bármikor felmondhatja ezt a licencet az értesítéseddel, bármilyen módon, ha úgy ítéli meg, hogy a felhasználás nincs összhangban a küldetéssel, vagy a közösségi tagokat, illetve a mozgalom szervezeteit felelősségre vonhatja.

A jóváhagyott felhasználásra és a minőségellenőrzésre vonatkozó rendelkezések kivételével valamennyi feltétel a jelen engedély megszűnése után is fennmarad.

Mit kell még figyelembe vennem?

Kizáró nyilatkozatok: A WMF nem vállal felelősséget a Wikimédia-oldalakon található tartalmakért, beleértve, de nem kizárólagosan a Wikimédia-oldalakon harmadik felek, köztük az oldalak felhasználói által létrehozott és közzétett tartalmakat.

Minden WMF jelet úgy van megadva, ahogy van. A WMF kizárja az eladhatóságra, a meghatározott célra való alkalmasságra és a jogsértésmentességre vonatkozó minden garanciát, valamint minden más kifejezett vagy hallgatólagos garanciát a WMF védjegyekkel és tartalommal kapcsolatban. A WMF nem vállal felelősséget a WMF védjegyek használatából eredő elmaradt haszonért, adatvesztésért vagy adatkárokért, illetve bármilyen más közvetett, különleges, véletlen vagy következményes kárért. A WMF jelen licencből eredő összesített felelőssége nem haladja meg a 100 USD-t.

Kinek a törvénye érvényesül?

Jogválasztás: Kalifornia állam joga, a jogszabályok összeütközésére való hivatkozás nélkül, irányadó minden, a jelen licencből eredő vitás eljárásra.

Milyen egyéb feltételek vannak még?

Elválaszthatóság és lemondás vagy engedményezés tilalma: Ha a jelen licenc bármely rendelkezése végrehajthatatlan, az adott rendelkezést úgy kell értelmezni, hogy a lehető legnagyobb mértékben elérje az adott rendelkezés céljait, a fennmaradó rendelkezések pedig továbbra is teljes mértékben hatályban maradnak. Bármely rendelkezés érvényesítésének elmulasztása nem minősül lemondásnak. Egyik fél sem engedményezheti vagy ruházhatja át a jelen licenc szerinti jogait vagy kötelezettségeit a másik fél előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Hogyan vehetem fel veled a kapcsolatot?

Értesítések: A jelen licenc szerinti értesítéseket az alábbi címre vagy e-mail-címre kell küldeni.

The Wikimedia Foundation, Inc.,
Attention: Legal Department
149 New Montgomery Street, 6th Floor
San Francisco, CA 94105, United States
trademarks@wikimedia.org

(írd be a címedet és az e-mail-címedet)

Aláírás
(kérjük, itt írd alá és dátumozd is)


(a WMF képviselőjének aláírása és kelte)