Template:StrategyButton2016/editintro/Knowledge/nl

This page is a translated version of the page Template:StrategyButton2016/editintro/Knowledge and the translation is 100% complete.

Kritieke vraag

Wat is volgens jou voor de Wikimedia Foundation de beste manier om zich aan te passen aan de veranderende kennisbehoefte van lezers (korte knipsels, verschillende formats, talen etc.) en om de kwaliteit van de inhoud te helpen verbeteren?

Mogelijke strategische benaderingen
Lees alsjeblieft onderstaande benaderingen en laat ons weten welk(e) nummer (maximaal drie van de zes items) je het meest belangrijk vindt. Je kunt ook je eigen idee geven!

  • Benadering een: Bied prikkels en eenvoudig te gebruiken instrumenten om multimedia-inhoud en korte teksten toe te voegen die mobiele gebruikers en mensen die iets even snel op willen zoeken van pas komen.
  • Benadering twee: Breid inhoud sneller uit door inhoud op te nemen van gemeenschapsgeleide samenwerkingsprojecten zoals GLAM (Galerieën, Bibliotheken, Archieven en Musea).
  • Benadering drie: Het verbeteren van kwaliteit en actualiteit van de inhoud door de technische mogelijkheden uit te breiden voor onze redacteuren om inhoud te creëren, verwerken en bewaken.
  • Benadering vier: Het projectmatig meten en verminderen van structurele benadeling op basis van geslachts- of andere vooroordelen in al onze inhoud.
  • Benadering vijf: Het verbeteren van dekking in de belangrijkste talen door middel van vertaalhulpmiddelen en menselijke bewerking.
  • Benadering zes: Onderzoek doen naar mogelijkheden om computer-gegenereerde, -gecontroleerde en -ondersteunde inhoud op hun juiste waarde te schatten.
  • Benadering zeven: Jouw idee.

Let op: Je hoeft de onderwerpregel niet in te vullen; dat doet het sjabloon voor je.