Template:Interwiki map talk header/su

This page is a translated version of the page Template:Interwiki map talk header and the translation is 50% complete.
Outdated translations are marked like this.
Kaca nu patali dipaké ku sopwér MediaWiki pikeun nambah, miceun, atawa nganyarkeun tutumbu antarwiki (sarupaning [[w:blah]] ka "blah" di Wikipédia). Sakur kuncén Meta-Wiki bisa ngaropéa peta antarwiki. Ieu disingkronkeun ka klaster Wikimédia dumasar rekés sanggeus réngséna tikét pabrikator. Mangga kirim kamandang luyu jeung babna (Proposal nambah, Proposal miceun, Rekés pamutahiran, Ngoprék, atawa Sawala lianna); baca kotak luhureunana pikeun écésna. Rekés anu anggeus dipindahkeun ka arsip.

{{interwiki request}} bisa dipaké pikeun mantuan nyieun jeung ngokolakeun rekés.

Tools

  • You may use global search to look for URL and interwiki link use. Suggest the use of {{interwiki request}} when making requests for removals and updates.

Current map in the configuration

Wikidata

Wikidata stores the mapped interwiki code as an item for domains in the interwiki map using interwiki prefix at Wikimedia (P6720). Additions, removals and updates should be noted against the corresponding item in Wikidata. Also to note the direction at Complex constraint violations/P6720

This page is the header for Talk:Interwiki map. The header for Interwiki map is Template:Interwiki map intro.