Template:Community Wishlist Survey/Invitation (proposal phase)/mk

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/Invitation (proposal phase) and the translation is 100% complete.

Испитување на желбите на заедницата 2022

Испитувањето на желбите на заедницата 2022 започна!

Со ова испитување, заедниците решаваат на што треба да работи екипата „Техничари на заедницата“ во текот на следната година. Препорачуваме секому да поднесува свои предлози со рок до 23 јануари, или пак да коментира на постоечките предлози со цел да ги подобриме.

Заедниците ќе гласаат меѓу предлозите 28 јануари и 11 февруари.

Екипата „Техничари на заедницата“ го насочува своето внимание кон алатките за искусни викимедијанци. Предлозите можете да ги пишувате на било кој јазик, а ние ќе ги преведеме. Ви благодариме и со нетрпение чекаме да видиме што сте предложиле!