Template:Centralnotice-intro/hu

This page is a translated version of the page Template:Centralnotice-intro and the translation is 100% complete.

[edit] A kiterjesztéssel az adminisztrátorok több wikire érvényes bannereket készíthetnek. A dokumentáció a Help:CentralNotice lapon található.

Kérjük, add hozzá a lehetséges üzeneteket a naptárhoz, és változtatás előtt kérd ki a projekt szponzorának véleményét. Lásd még: CentralNotice használhatósági útmutatók és bannerek útmutatói.

Jelenlegi gyorsítótár-beállítások: Banner: 10 perc szerver, 0 perc kliens; Geo: 0 perc. Megjegyzés: A kampányok nem tárolódnak a gyorsítótárban, csak a hozzájuk rendelt bannerek.

Tesztelés: Az afar Wikipédia (aawiki) és több másik is le van zárva, de továbbra is megjeleníthetők rajtuk a CentralNotice-kampányok. Alternatívaként a test.wikipedia.orgot is használhatod, de vedd figyelembe, hogy az a CentralNotice egy másfajta megvalósítását használja.

Vészhelyzetek: A folyamatban lévő kampányokkal vagy éles bannerekkel kapcsolatos sürgős problémák a #wikimedia-fundraisingkapcsolódás IRC-csatornán jelezhetőek.

This templates adds a custom intro page to Special:CentralNotice.

See discussion here.

After changes the page must be marked for translation (this needs to be done by a translation administrator; they can be reached at Meta talk:Babylon). It may take a few minutes to display at Special:CentralNotice due to caching/until fuzzy bot updates the translation subpages. It is included via MediaWiki:Centralnotice-navbar using autotranslate.