Teknologji/Lajmet/2016/41

< Tech‎ | News
This page is a translated version of the page Tech/News/2016/41 and the translation is 79% complete.
previous 2016, week 41 (Monday 10 October 2016) next

[2]

Colours used in the Wikimedia wikis' main interface changed slightly. This is to make them easier to see for readers and editors with reduced eyesight.

[3]

Ndryshimet këtë javë

Hidden HTML comments will be more visible when you edit with the visual editor. <!-- You write hidden HTML comments like this. -->

[4]

  • Versioni i ri i MediaWiki do të jetë në wikit test dhe në MediaWiki.org nga 11 tetori. Do të jetë në wikit jo-Wikipedia dhe disa në disa Wikipedia nga 12 tetori. Do të jetë në të gjitha wikit nga 13 tetori (calendar).

Takimet

Ndryshimet e ardhëshme

Language converter syntax will soon no longer work inside external links. Wikitext like http://-{zh-cn:foo.com; zh-hk:bar.com; zh-tw:baz.com}- must be replaced. You will have to write -{zh-cn: http://foo.com ; zh-hk: http://bar.com ; zh-tw:http://baz.com }- instead. This only affects languages with Language Converter enabled. Examples of such languages are Chinese and Serbian.

[5]

Lajmet e teknologjisë përgatiten nga ambasadorët e teknologjisë dhe publikohen nga botët • Kontribuo • Përkthe • Merr ndihmë • Jep mendim • Regjistrohu ose çregjistrohu.