This page is a translated version of the page Intercultur 2018 and the translation is 100% complete.

Intercultur
De l'1 de febrer de 2018 al 28 de febrer de 2018

Benvinguts!

Què és això?: Els aspectes culturals d'una llengua són fonamentals perquè el patrimoni cultural que una part gran de societats rep del passat es vertebra a través de la seva llengua. Això és la motivació principal per Intercultur, una competició d'escriptura pública que cerca fer visible el patrimoni cultural a través la varietat lingüística que existeix en la Península Ibèrica.

Consisteix en traduir els articles existents a les llengües ​​parlades a la Península Ibèrica, per tal que al final de la competició tots els articles proporcionats en una llengua estiguin traduïts a les altres. Els articles suggerits han estat proporcionats per les comunitats de viquipedistes de cada llengua, com una manera de traduir el patrimoni cultural del seu àmbit lingüístic.

Quan?: El repte d'escriptura durarà des de les 00:01 (UTC de CET+01:00) de l'1 de febrer de 2018 fins a les 23:59 (UTC de CET+01:00) del 28 de febrer de 2018. Així que, només la feina feta entre aquestes dates serà inclosa en la competició.

Com?: La competició s'ha basat en un sistema de punts KISS: aconsegueixes punts al traduir articles a les llengües següents: aragonès, asturià, basc, català, extremeny, gallec, mirandés, occità, portugués i espanyol. L'objectiu per cada participant és guanyar quant més punts sigui possible. Les regles de puntuació són de la manera següent:

  • +1 punt per cada +1,000 bytes de contingut afegit en qualsevol llengua.
  • +3 punts per cada traducció nova d'un article en qualsevol llengua.

Qui?: Tothom pot participar-hi traduint i escrivint articles. Qualsevol viquipedista amb un compte d'usuari (en qualsevol wiki) pot participar. Per participar és necessari inscriure's a la secció de Participants.

Si ets un editor nou de Viquipèdia, primer de tot, benvingut! Suggerim que consultis la Guia bàsica. Això et farà més fàcil començar a editar! Quan comencis a escriure, el Llibre d'estil hi podria ser d'ajuda. Totes aquestes pàgines estan disponibles en moltes llengües. També, avui dia és molt més fàcil de contribuir a Viquipèdia que abans, ja que no hi has d'aprendre codi! Si us plau, fes un cop d'ull a l'editor visual.
Informació del concurs
Intercultur
Llista d'articles
Intercultur
Premis
Intercultur
Participants
Intercultur
Help
Intercultur