Támogatások:PEG/Jelentés elküldése/Hogyan működik/Támogatás

This page is a translated version of the page Grants:PEG/Submit report/How it works/Grant and the translation is 100% complete.

Ez a lap a WMF Projekt- és eseménytámogatási programjának dokumentációja. További információért lásd a Támogatások:PEG lapot.

Kérjük, ne szerkeszd ezt a lapot! Ha javaslatod van, hozz létre vitalapot.


Hogyan működik

Minden igénylés neve két részből áll: az első tag a pályázó neve, a második pedig a projekt címe. Minden jelentésnek saját allapja van a Reports oldalon. Az előbbiek miatt fontos, hogy a projektlap elnevezésekor kövesd a névadási sémát. A problémák elkerülése érdekében a lap létrehozása eszköz használatakor másold be a pályázó nevét és a projekt címét is. A címbe ne írd be a Grants szót, mivel a lap automatikusan bekerül a névtérbe.

Ha a lent található laplétrehozót használod, az instrukciók követése esetén kérelmed helyesen lesz kitöltve, a jelentési űrlap pedig automatikusan betöltődik. A lapra mutató hivatkozás a következőképp fog kinézni: //meta.wikimedia.org/wiki/Grants:NAME/PROJECT/Report.

Vedd figyelembe, hogy a wikilapok címei érzékenyek a kis- és nagybetűkre.

Ha a jelentés létrehozásával kapcsolatos kérdéseid vannak, bármikor kérdezhetsz a grants@wikimedia.org e-mail-címen. Ha egy már létező lap átnevezésére van szükséged, a grantsadmin@wikimedia.org címen kérhetsz segítséget.