Fundraising 2012/Translation/Community review - fi

fi/Finnish edit

Take a look: [ Banner Link ]

Translations edit

Feel free to suggest changes or approve the main text and jimmy text via the translate extension

Simply either click "Accept" if your happy with the translated text or double click the translation to make a change to the text. You need to be logged in on Meta.wiki

Reference texts edit

For readabilities sake, major texts that we're talking about are pasted here the texts. (Please do not correct blatant mistakes here but through the translation tool, these are here only as a reference for comments.)

Main Text

Hyvät Wikipedian lukijat: Olemme pieni voittoa tuottamaton järjestö, joka ylläpitää maailman 5. suurinta www-sivustoa. Meitä on vain 150, mutta palvelemme 450 miljoonaa käyttäjää ja kulut ovat samat kuin kaikilla suosituilla sivustoilla: palvelimia, sähköä, vuokra, ohjelmia ja henkilöstö. Wikipedia on jotain erityistä. Se on kuin kirjasto tai yleinen puisto. Se on kuin temppeli mielelle, paikka johon voimme kaikki mennä oppimaan. Suojellaksemme itsenäisyyttämme, emme koskaan näytä mainoksia. Emme vastaanota rahoitusta hallinnolta. Toimimme keskimäärin 30 dollarin lahjoituksilla. Jos jokainen tätä lukeva lahjoittaisi kahvikupillisen hinnan, varainkeruumme olisi ohi tunnissa. Jos Wikipedia on sinulle hyödyllinen, käytä hetki pitääksesi se langalla myös ensi vuonna. Auta meitä unohtamaan varainkeruu ja palaamaan Wikipedian pariin. Kiitos.

Jimmy Text

Kun perustin Wikipedian, olisin voinut tehdä siitä voittoa tavoittelevan yrityksen mainosten kera, mutta päätin tehdä jotain erilaista. Kaupallisuus sopii. Mainostaminen ei ole pahaa. Mutta se ei kuulu tänne. Ei Wikipediaan. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales

Legal Text

Lahjoittamalla jaat tietosi Wikimedia Foundationin ja sen palvelun tuottajien kanssa Yhdysvalloissa ja muualla lahjoittajien rekisteriselosteen mukaisesti. Säätiö on voittoa tuottamaton, veroista vapautettu 501(c)(3) organisaatio Yhdysvalloissa, rekisterinumeroltaan 20-0049703. Lue lisää tietoa lahjoittajien rekisteriselosteesta.

Kuukausittaiset maksut välitetään Wikimedia Foundationille niin kauan kunnes pyydät meitä lopettamaan maksut.

Comments edit

For suggested changes to other texts in the banner or any other general comments please leave comments below
  • Comments ~~~~