Election candidates 2006/Zuirdj/Hu

ZuirdjEdit

Felhasználónév Zuirdj
Valódi név Juan David Ruiz
Lakhely Santiago du Chili, Chili
életkor 30
Felhasználólapok Wikipedia en espagnol, Commons, Wikipedia en anglais; együttmüködés csaknem minden projekten.
Csatlakozási dátum 2003 március 20 óta mint nyilvántartott felhasználó
Projektek es-wikipedia; commons; meta; en-wikipedia (néha); pt-wikipedia (néha); OTRS-es; különbözö konferenciákon és csoportos munkákban való részvétel Csilében és Argentínában Wikipédia projetekben; a Gleducar és Educalibre projekteken is kollaborálok, valamint a Mediawiki technologia és a Wikimédia használata érdekében folytatott munkában is.
Nyelvhasználat spanyol, angol középfokon (föleg írásban), portugál középfokon,föleg élöszóban,de olvasok is, értek egy kicsit olaszul és franciául is.
Hozzájárulás Wikipedia en espagnol, Commons, Meta, Wikipedia en anglais anglais.
Megválasztás célja A Wikipédia projekt azon a dícséretreméltó elven alapszik hogy ingyenesen adjunk rendelkezésére tudásunkat és információt mindenkinek, még a legszegényebbeknek is, a világ minden országában.

Ebbe a projektbe egy nehéz időpontban kapcsoldtam bele, éppen amikor a spanyol részleg elhasadt a többitől és gyakorlatilag nincs más spanyol felhasználó a projektben. Ez az állapot a sokoldalúság elvével ellenkezik

A sokoldalúságnak az érdekében csatlakoztam a projekthez kandidánsként. Az Alapítvány új szakaszba lépett, amikor a tanárok a projektek tartalmának helyességét szeretnék bizonyítani és az adományszolgáltatók a nyelvi és geográfiai határok eltávolítását követelik meg.

Kandidátusságom, ami geográfiai és nyelvi távolság miatt hátrányosnak tűnik előnyösnek vehető, mert egy új perspektívát adhat a projektnek. Ha valódi sokoldalúságot akarunk akkor az nem túlságosan jó ha az egész szervezetet a földnek egyetlen sarkából irányítják.

Más nyelveken : Chr; De; En; Eo; Es; Fr; Hu; Ja; Nl; Zh; +.

Kérdések User_talk:Zuirdj/Board