Election candidates 2006/Oscar/Hu

OscarEdit

Felhasználónév Oscar
Valódi név Oscar van Dillen
Lakhely Rotterdam, Pays-Bas
életkor 48
Felhasználólapok kapcsolatok:meta, nl.wikipedia, hollanddiai 'common' projektek. Ez azt jelenti, hogy felhasználólapjaim megtalálhatók igen sok helyenen, személyi kapcsolatom megengedi hogy a projektszerkesztők a világ minden tájáról ide juthassanak egyenesen a saját társalgólapomra a Meta segítségével. Ennek eredményeképpen mindenki úgy ismer hogy 'felhasználó:oscar'.
Csatlakozási dátum nylivantartásban 2004 február 24 óta
Projektek kepcsolat: nl.wikipedia és más hollandiai projektekben u.m. nl.wikinews, néhány szerkesztés angolban, kinaiul beszélő és gyors Lásd: nushu ;-)
Nyelvhasználat hollandiai az anyanyelvem de tökéletesen beszélem az angolt és németet is remekül de folyékonyan kifejezem magamat franciául is. Tudok kissé spanyolul, svédül, meg olaszul, ismerem alapfokon a törököt és a kantoni kínait és felismerek jónéhány egyiptomi hieroglifát. A felhasználónevem többszínü: oscar minden projektben spanyol kivételével, spanyolban oscarami vagyok.
Hozzájárulás Egy kis összefoglaló:
 • Mint hozzájáruló és bureaucrate (hivatalnok) domlgozom a nl.wikipedia és más hollandiul beszélő projektek számára, de néhány más projektem is található mindenhol.
 • 2005 májusa óta mint steward (gondnok) segítek és tanáccsal látok el számos jónéhány nyelven futó projektet. Példa erre a török közösség wikipédiája, a vikipedia.
 • Tagja vagyok a special projects committee (az Alapítvány speciális projektek bizottságának) és jelenleg a holland szövetség elnöke is vagyok, amiről azonban előre megbeszélt megegyezésünk szerint megválasztásom esetén le fogok mondani.
Megválasztás célja VAZLATOSAN
 1. Egy táborból (kamping) az Auvergneben Franciaországban írom ezt a Választási értesítőt
 2. Rengeteg az elfoglaltságom de a Wikimédia sok problémával küszködik és a Bizalmi Tanácstagi poziciója olyan fontos, hogy hollandiai Wikipédiás kollegáim ösztönöztek elhatároztam, hogy jelentkezem kandidátusnak
 3. Hollandiai felhasználólapomat megtekinthetitek
 4. Nincs technikai képzettségem, a szakmám művészeti
 5. Hivatalos zeneszerző vagyok a Rotterdami Zeneakadémián (Konzervatoriumon) A szerzői jog kérdésében a copyleftet pártolom
 6. Zeneszerzési munkám előtt egy vállalkozást vezettem
 7. A személyes találkozás oldalán vagyok és egyszer Rotterdamban már szerveztem egy sikeres szimpoziumot 2004 szeptemberében
 8. A nyelveket hamar tanulom, nem bánom hogy milyen nyelven beszélünk

Nagyon remélem hogy a Wikipédia nemzetközileg ki fog terjedni és ezért támogatom annyira a Wikipedi céljait, mission de la Wikimédia. Ezen dolgozni fogok a választás eredményétől függetlenül

Kérdések link: page de discussion sur meta vagy email útján az oscar<pont>wiki<strudel>gmail<pont>com(oscar.wiki@gmail.com)