Election candidates 2006/Kim Bruning/Hu

Kim BruningEdit

jelentkezés alátámasztva BradPatrick 03:30, 29 août 2006 (UTC)


Felhasználónév Kim Bruning
Valódi név Kim Bruning
 
Lakhely Hollandia
életkor 28
Felhasználólapok kapcsolat: en:User:Kim Bruning
Csatlakozási dátum első szerkesztés 2001 nov, 2003 november 7 óta rendszeresen
Projektek Főprojekt en.wikipedia. a nl.wikipedia és az en.wikinews tanácsadója; Segítek néha a Vandalfighter (vandálharcos) programmban, éppen most a Wikipédiát tanulmányozom szocialstatisztikai szempontból. Megbeszélés a Wikimániával.
Nyelvhasználat Folyékonyan hollandul és angolul, közepesen németül, de tanultam franciául meg latinul is.
Hozzájárulás kapcsolat: en , nl
Megválasztás célja Én általában ellene vagyok a Wikin való szavazásnak, de ezt egyszer elfogadom. Az életben nincs kihátrálás, itt egyetértés hiánya esetén nem lehet az egészet előlről kezdeni

Azért járulok hozzá a Wikimedia projekthez, mert erősen meg vagyok győzdve a copyleft (szerzői jogról lemondó) és szabad/nyilt tartalom elveiben.

A célok leírásának ezen a fokán a többi kandidáns impressziv táblázatokat szolgáltatna, vagy érdekes választási ígéreteket tenne. Én keveset ígérek, de nagyokat és így mégiscsak valószínűbb lesz hogy azt a keveset teljesíthessem.

Megjegyzendő: helyeslésszavazásunk lehetővé teszi hogy egyidejűleg több kandidánsra is szavazhassunk. Igy hát szavazhatsz több kandidánsra is akik hasonló elveket vallanak és hasonló választási ígéretet tesznek

  • Belső kommunikáció:Jelenleg Wikimédia meglehetősen fragmentálva van. Egy belső kapcsolat-hálózat létesítését még akkor is szeretném megteremteni, ha tanácstagi helyet nem kapnék, de az a pozició sokkal könnyebbé tenné munkámat

Ha ez az ötlet érdekel akkor AaronSW, Arnomane, és Oscar neveire is szavazhatsz amikor Kimre szavazol .

  • Átlátszóság:Jelenleg az Alap egyes részei zárt ajtók mögött dolgoznak, minden ellenőrzés nélkül. Van olyan dolog is amit titokban kell tartani, de még magánügyeket is lehet valahogyan, diszkréten ellenőrízni. A tanácson kivül senki más nem tud ilyen esetekben fellépni csak egy tanácstag.

Ha ezzel az ötlettel egyetértesz, akkor latolhatod az Eloquence-re és Improv-ra való szavazást is

  • Nézzünk a távolbaWikimédia élétkora meg fogja haladni a 100 évet. Ennek bebiztosításának egyik módszere egy dotáció létesítése.Egy másik módszer a takarékosság. A különböző Wikiket ösztökélni kell arra, hogy tanulmányozzák tagozatuk igazgatását, azt a kérdést feltéve, hogy tagozatuk pazarlásmentesen működik-e ?

Improv is ezt az elvet vallja, Kimmel együtt rá is adhatsz egy szavazatot ha akarsz

  • Kitartani a választási időtartam végéig, ez is fontos, hogy bármilyen átmenet simán follyon le; én is ígérem, hogy megválasztásom esetén a funkcómat be fogom tölteni a mandátumom végéig.

Más nyelveken : Chr; De; En; Eo; Es; Fr; Hu; Ja;

Kérdések link: en:User Talk:Kim Bruning/board