Драги викимедијанци

This page is a translated version of the page Deaf Wikimedians and the translation is 10% complete.
Outdated translations are marked like this.Викимедија на глувите (Wikimedia Deaf) е корисничка група на Викимедија и предложена тематска организација. Корисничката група беше од Комисијата за подружници . Групата се залага за разработка на содржини на Викимедиините проекти од интерес за глувонемите заедници.

Deaf Wikipemians! (eh?)

Fill the gaps!

  1. Commons:Category:Videos needing subtitles - this is a growing list. Here is how to solve it Timed Text in videos (subtitles/captions).
  2. {{captions requested}}, you can add this template to the videos that lack closed captions
  3. Commons:Category:Deafness

Participants

This is a WikiProject Deaf .

To add to the list, put the template {{User WikiProject Deaf}} in your userpage. Also you can add here, if you want:

Our WikiProject Deaf in other Sisters