Kategori:Yayasan Wikimédia

This page is a translated version of the page Category:Wikimedia Foundation and the translation is 100% complete.
Other languages:

Yayasan Wikimédia anu tanpabati téh nyaéta biang organisasina Wikipédia, Wikikamus, Wikicutatan, Wikibooks, Wikisource, dina Kajadian 9/11 jeung Nupédia. Ari tujuanna mah nya pikeun mertahankeun jeung ngembangkeun proyék-proyék nu eusina nembrak, dadasarna mah wiki méré kabébasan anu sagemblengna dina ngagarap proyék-proyék pikeun balaréa.

Ramatloka resmi: http://wikimediafoundation.org/

Informasi Kontak ngawengku bag-bagan wewengkon didinya téh.

Subcategories

This category has the following 10 subcategories, out of 10 total.

F

G

H

M

P