Категорија:Правозастапничка комисија

This page is a translated version of the page Category:Ombuds commission and the translation is 100% complete.

Правозастапничката комисија разгледува жалби за прекршоци на правилата за лични податоци (особено за употребата на проверувачките алатки) на било кој Викимедиин проект во име на Одборот на доверители. За да поднесете жалба, пишете на cu-ombuds-l@lists.wikimedia.org.

Pages in category "Категорија:Правозастапничка комисија"

This category contains only the following page.