Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Warning4/jv

Pamilihan ditutup ing tanggal 10 Agustus 2009. Swara sing dikirim sawise kuwi ora bakal ditampa.
Asil diumumake tanggal 12 Agustus 2009.