Wikimedia Foundation elections/Board elections/2008/Committee/ca

The election ended 21 June 2008. No more votes will be accepted.
The results were announced on 26 June 2008.
Eleccions 2008 al consell
Organització

El comitè electoral per a l'elecció del Consell 2008 administra els detalls de l'organització electoral amb la capacitat que els hi ha estat delegada des del Consell d'Administració (Board of Trustees), subjecte a la supervisió del Consell, i pot fer recomanacions al Consell sobre les eleccions.

Membres

edit

El comitè està format per membres nomenats pel Consell d'Administració per organitzar l'elecció de membres del Consell d'Administració de 2008, seleccionats entre voluntaris mesos abans de l'elecció (vegeu els autonomenaments i les preguntes arxivades). Els membres del Comitè han de ser editors en un o més projectes de Wikimedia, no poden ser membres del Consell d'Administració ni candidats a l'elecció, i no poden votar en l'elecció de membres del Consell de 2008.

El Consell va anunciar el nomenament dels membres del Comitè per a l'elecció de 2008 el 15 de març de 2008, i els seus membres són els següents:

Nom Idiomes Ubicació (zona horària)
Arria Belli en, es, fr-3, it-2, ca-2 Kourou, French Guiana (UTC-3)
Daniel Bryant en, is-3, ja-2 Adelaide, Australia (UTC+9:30)
Jesse Plamondon-Willard (Pathoschild) en, fr Montreal, Canada (UTC-5)
Jon Harald Søby no, nb, nn-3, en-3, da-2, sv-2 Ørland, Norway (UTC+1)
Kwan Ting Chan (KTC) en, zh Edinburgh, Scotland (UTC+0)
Mark Ryan en, it-2 Perth, Australia (UTC+9)
Philippe Beaudette en Tulsa, Oklahoma (UTC-5)

Tasques

edit

El Comitè és responsable de la planificació i administració de pràcticament cada aspecte de l'elecció dels membres del Consell. Per exemple, el Comitè planifica el sistema de votació, els criteris de sufragi, i els criteris per a les candidatures, prepara i organitza totes les pàgines oficials de l'elecció a Meta, verifica que els candidats i els votants reuneixen els criteris, audita els vots per assegurar que no hi ha vots duplicats o altres problemes, etc.