Amical Wikimedia/agost 2017

Benvinguts al report d'Amical Wikimedia d'agost de 2017. Comencem a adaptar el format de 6 línies de treball que seran les que molt probablement presentarem a l'APG de 2018.

Report Mensual
agost 2017
+ reports

Destacats del mes

edit

Comunitat

edit
Comunitat
 
 
 
 

Durant aquest mes ens hem centrat en fer seguiment a usuaris que estaven inactius i en començar a preparar els documents de treball de cara a la presentació d'un nou pla d'activitats de 2018. Hem avaluat la situació actual de l'associació, la relació amb el pla estratègic de 2014-2018 en curs i hem començat a esbossar objectius de millora i línies d'actuació, que seran definides i aprovades per la comunitat durant el proper mes de setembre. Es proposa que una de les línies transversals de 2018 sigui la diversitat.

Projectes gestionats per voluntaris d'Amical

edit

Tallers, seguiment i formació interna

edit
Nota: Algunes reunions de seguiment en el món real no es mencionen en aquest report per mantenir la privacitat de les lower voices.
  • tot el mes: Durant aquest mes s'ha redactat el Progress report form, un report on s'informa a l'FDC de la feina feta durant aquests primers sis mesos de l'any, per tal que tota la comunitat internacional pugui avaluar en obert la nostra feina.

Reunions

edit
  • Trobada de la junta per avaluar progrés dels projectes i comunitat

Educació

edit
Educació

Projectes en curs

edit

Durant el mes d'agost no realitzem projectes educatius, seguint el calendari escolar local

Tallers i esdeveniments

edit

Reunions

edit
  • 28 d'agost - Reunió amb el Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili per a planejar el nou projecte de cara el curs entrant. Lluis_tgn

Cultura (GLAM)

edit
Cultura (GLAM)

A nivell cultural, el mes d'agost

Projectes en curs

edit

Esdeveniments i concursos

edit

Reunions

edit
  • 28 d'agost - Reunió amb la Fundació MACBA

Continguts

edit
Continguts


Concursos d'edició

edit

Viquimaratons

edit

22 d'agost (18-21 h) - Barcelona: Viquimarató Lleialtat Sansenca amb Tiputini.

Reunions

edit

Comunicació i discurs

edit
Comunicació i discurs

Durant aquest mes alguns usuaris s'han estat reunits per plantejar les línies discursives del 2018, que seran presentades i recolzades per la comunitat durant el setembre de 2017.

Trobades, xerrades i reunions

edit
  • Assistència, amb beca completa de la WMF, a Wikimania 2017 a Montreal, Quebec. Presentació del projecte WikiArS. Lluis_tgn

Cobertura de mitjans

edit

Global Metrics

edit
Note: These metrics only report events or projects which took place or ended during this month. Longer term projects like Educational or Wikipedian in Residence are reported on our semester report or the month where the project finishes.
Program Event/project/task #Active Editors #New editors # People involved Media Used #Articles improved #Bytes Other Comments
3 - CORE Lleialtat Santsenca editathon 3 1 5 1 5 N/A
3 - CORE Radio Godella Audio content donation 1 0 100 125 80 N/A
Total (estimated) 4 1 130 126 85 N/A