Wikinews design contest/Ro

Deutsch - English (main) - Italiano - Română +/-

Wikinews design contest (Concursul de design Wikinews) este un proiect pe termen lung coordonat de Eloquence pentru a crea un nou fel de a fi pentru proiectul Wikinews care este distinct de design-ul Wikipedia. Este format din două componente, un concurs de design pentru portal şi unul pentru format (skin). Nu uitaţi că sunteţi în prezent pe Meta-Wiki, care este folosit pentru a coordona toate proiectele Wikimedia (Wikinews, Wikipedia, Wikibooks, etc). Dacă nu aţi văzut încă Wikinews, vizitaţi la: http://www.wikinews.org/ ; Există şi o variantă în limba română la http://ro.wikinews.org.

Concursul se deschide imediat (lansat 17 februarie 2005) şi va rămâne deschis pentru sugestii până în 17 aprilie 2005 cel puţin. După acest punct, va fi o perioadă de vot pentru alegerea design-ului.

Ca şi alte concursuri bune, are premii, cu contribuţia utilizatorilor ca şi tine. Dacă doriţi să contribuiţi cu un premiu, doar trebuie să îl adăugaţi.

Pentru cele mai proaspete detalii despre lista de premii, participanţi şi design-uri introduse vizitaţi varianta în limba engleză-