Wikimedia press releases/Registration opens for Wikimania 2006/sl

Odprte prijave za Wikimanijo 2006

edit

fundacija Wikimedia je ta teden naznanil začetek registracije za Wikimanijo 2006, drugo letno konferenco Wikimedie. Konferenca bo med 4. in 6. avgustom 2006 v Cambridge v državi Massachusetts, ZDA. Udeleženci se lahko prijavijo na naslovu <url>. Za študente in sodelavce projektov Fundacije so na voljo popusti.

Wikimania 2006 bo potekala od 4. do 6. avgusta na harvardski pravni fakulteti v Cambridgu, s podporo Berkmanovega centra za internet in družbo. Pravna fakulteta bo tudi ponudila nastanitev številnim udeležencem iz vsega sveta.

Program bo sestavljen iz delavnic, okroglih miz in predavanj vrste govornikov. Programski odbor trenutno pregleduje predavanja, prijavljena na razpis za prispevke, med predavatelji pa bodo tudi povabljeni sodelavci Wikimedijinih projektov ter predavatelji iz akademskih in gospodarskih krogov. Program konference bo potekal od petka zjutraj do nedelje popoldan, z dodatnimi neformalimi dogodki in izleti v ponedeljek.

Med Wikimanijo 2006 bodo podeljenje tudi nagrade za tekmovanje v pisanju in izdelavi encikoledijskih člankov, fotografij, risb, animacij, zvočnih in video posnetkov.

Dodatne informacije

edit

Za odgovore na vprašanja in intervjuje se obrnite na: <list of press contacts>

Za več podatkov o prireditvi obiščite spletno mesto konference.