Wikimedia Norge/Newsletter/2020-09


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere.

Wikimedia Norge
Wikimedia Norge

Her følger oversikt over noen av Wikimedia Norges aktiviteter de neste ukene:

Wiki Loves Monuments
Wiki Loves Monuments starter i dag, og varer som vanlig til slutten av september. Alle bilder av kulturminner i Norge som lastes opp i løpet av konkurransen er med – og det er som vanlig skrivekonkurranse på Wikipedia på bokmål, nynorsk og nordsamisk i forbindelse med bildekonkurransen. Lykke til!
Virtuelt wikitreff
Neste virtuelle wikitreff blir torsdag 1. oktober. Denne gangen deltar styreleder i Wikimedia Norge, Sigrun Espe, som gjest, og vi tenkte å ha samarbeidsklima på wiki som tema. Møtet vil som vanlig foregå på Google Meet fra kl. 17.00, https://wikitreff.wikimedia.no/. Man trenger ingen Google-innlogging for å delta. Alle er velkommen til å delta, og vi minner om Wikimedia Norges retningslinjer for inkluderende møter. Vel møtt!
Arctic Knot, Wikimedia-språkkonferanse i Norge
Sommeren 2021 vil Wikimedia Norge arrangere Arctic Knot 2021. Konferansen er en videreføring av Celtic Knot som blir arrangert av Wikimedia UK. I 2021 får vi arrangere den i Norge. Vi planlegger både for en fysisk og en digital konferanse. Tema er små språk og wiki-prosjektene.
For planleggingen av konferansen gjennomfører vi en spørreundersøkelse. Den er ikke lang, og det er kjempefint om dere kan fylle den ut, takk!
Wikipedia 20 år 15. januar 2021
Wikipedia fyller 20 år! Det må jo feires! Men hvordan? Vi i Wikimedia Norge ønsker å få til en bra markering av dagen, og vi vil gjerne høre hvordan dere synes dagen bør feires! Skriv gjerne på Malis brukerdiskusjon om du har noen gode ideer eller innspill!

Har du glemt å betale medlemsavgift for 2020? Da kan du registrere deg som fortsatt medlem på denne siden.

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement