Wikimedia Norge/Newsletter/2020-01


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere, her er nyhetsbrevet fra Wikimedia Norge for januar.

Wikimedia Norge
Wikimedia Norge
Wikitreff
Våren 2020 tester vi ut månedlige wikitreff på Kulturhuset i Oslo for alle wikifolk. Ikke noe opplegg, kom og ta med det du jobber med, få hjelp eller bare ta en prat, Jon Harald sitter der fra kl 17–19.
Årsmøte 14. mars 2020
Wikimedia Norge sitt årsmøte avholdes den 14. mars kl 12 på Interkulturelt museum, Tøyenbekken 5, 0188 Oslo. Årsmøtedokumenter blir publisert i forkant av møte på denne siden. Etter at årsmøtet er avholdt inviteres alle til lunsj og en omvisning i utstillingen Typisk dem.
Betaling av medlemsavgift for 2020
Vi er takknemlige for alle som støtter arbeidet vårt! Medlemsavgift for 2020 kan betales via Vipps til 10386 – Wikimedia Norge, eller overføring til kontonummer: 1503 08 00866. Avgiften er på kr. 200, eller 100 for studenter o.a.
Spørreundersøkelse om Wikimedia-mangfoldskonferanse i Oslo
Wikimedia Norge planlegger en Wikimedia-mangfoldskonferanse i 2020 og i den forbindelse vil vi gjerne ha svar fra deg på en kort spørreundersøkelse. Du kan lese mer om planlegging av konferansen og ta spørreundersøkelsen på bloggen vår.
Er du student og interessert i frilansoppdrag?
Wikimedia Norge trenger av og til hjelp med masseopplastninger til Wikimedia Commons eller Wikidata. Er det noe du kunne tenke deg å hjelpe til med? Vi ser for oss at det kan være en grei frilansjobb for en student med kjennskap til Wikidata og/eller Wikipedia. Send en epost til jhsoby@wikimedia.no om du er interessert eller har spørsmål.
Snøhetta skal skape ny visuell profil for Wikimedia
I forrige uke ble to workshopper arrangert i Oslo i forbindelse med at Snøhetta er valgt som samarbeidspartner av Wikimedia Foundation til å lage ny visuell profil for Wikimedia. Mer om arbeidet kan leses på denne siden!

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement