Wikimedia Norge/Newsletter/2018-02


Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere, her kommer informasjon om hva som skjer de nærmeste månedene i regi av Wikimedia Norge.

Wikimedia Norge
Wikimedia Norge
Betaling av medlemsavgift
Medlemsavgift for ditt medlemskap i Wikimedia Norge for 2018 kan vippses til 10386 – Wikimedia Norge eller betales til kontonummer 1503 08 00866. Medlemsavgiften er på kr 200, 100 for studenter og personer som mottar trygdeytelser.
Takk til dere som alt har betalt medlemsavgift for 2018 og støtter vårt arbeid!
Er du ikke medlem ennå? Meld deg inn på wikimedia.no!
Wikistipend
15. februar er søknadsfristen for wikistipend. Vi håper på mange spennende søknader!
Wikitreff 2. mars
Fredag 2. mars fra kl. 18–21 blir det wikitreff på Samisk hus i Oslo. Det blir wikiwars, styret i Wikimedia Norge deler ut prisen for Årets wikipedianer, og det blir servering. Alle er hjertelig velkommen! Meld deg gjerne på, så vi vet hvor mange vi skal bestille mat til. Påmelding her.
Årsmøte 3. mars
Årsmøtet til Wikimedia Norge blir på Samisk hus i Oslo den 3. mars 2018 kl. 11. Alle kan delta på møtet, men kun medlemmer har stemmerett. Møtet blir også strømmet på Wikimedia Norges YouTube-kanal.
Agenda for årsmøte er publisert her og forslag til styret kan sendes inn frem til 15. februar til denne adressen: wikimedia-no-styre@lists.wikimedia.org. Påmelding her.
Dronesafari 3. mars
Har du lyst til å lære å bruke en drone? Bli med på drone-safari og lær å bruke dronen Wikimedia Norge har! Oppmøte på Samisk hus kl. 14.00. Påmelding her.
Wikidata-workshop 4. mars
Søndag 4. mars fra kl. 12–16 arrangeres en wikidata-workshop på Samisk hus i Oslo. Dette blir en workshop for wikipedianere om mange av de tilgjengelige Wikidata-verktøyene, hvordan man kan bruke dem til å redigere Wikidata og hvordan de kan brukes i samband med Wikipedia. Påmelding her.
Wikimedia Norge har fått støtte fra Kulturrådet
Wikimedia Norge har fått 100 000 i støtte for å gjøre en bildesamling etter Bodil Biørn tilgjengelig på Wikimedia Commons. Bodil Catharina Biørn (1871–1960) var en misjonær, sykepleier og jordmor fra Norge som misjonerte i det østlige Tyrkia (Det osmanske rike). Biørn var vitne til det som i ettertiden har blitt kalt det første folkemordet i det 20. århundre, folkemordet i Armenia. Dette dokumenterte hun ved å ta bilder og skrive utførlige bildetekster. I mai inviterer Wikimedia Norge og Riksarkivet alle wikipedianere til dugnad for å arbeide med bildetekstene. Du kan lese mer om tildelingen her..

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement