Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-18/2021 Voting Opens/Short/ca

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-18/2021 Voting Opens/Short and the translation is 100% complete.

La votació per a les eleccions a la Junta Directiva de 2021 ja estan obertes. Es va demanar als candidats de la comunitat que presentessin la seva candidatura. Després d'una convocatòria de tres setmanes, hi ha 19 candidats per a les eleccions del 2021.

El moviment Wikimedia té l'oportunitat de votar per la selecció de membres de la junta en representació de la comunitat i dels afiliats. En votar, ajudareu a identificar aquelles persones que tenen les qualitats per atendre millor les necessitats del moviment durant els propers anys. S'espera que la Junta seleccioni els quatre candidats més votats per ser membres de la junta. Les votacions es tancaran el 31 d'agost de 2021.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. La Junta vol millorar les seves competències i diversitat com a equip. Han compartit les àrees d'expertesa que actualment falten i esperen cobrir amb els nous membres.

Obteniu més informació sobre els candidats. Més informació sobre la Junta Directiva. Vota.

Llegiu l'anunci complet.

Atentament,

El Comitè Electoral