Викиманија/2015

This page is a translated version of the page Wikimania/2015 and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Türkçe • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎suomi • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية • ‎سنڌي • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Wikimania organization summaries: Comparative20052006200720082009201020112012201320142015201620172018201920202021

Викиманија 2015

Викиманија 2015 ќе се одржи

Општи информации:

Програма:

 • Воведничари:
 • Програмски информации: Распоред
 • Повик за учество:
 • Програмски записник:
 • Видеоснимки од собирот:
 • Претсобирни активности:
 • Организациски средби на Фондацијата, посебни средби:
 • * Користена прог. опрема за програмот::
 • Користена постапка за оцена на програмата:
 • Теми:
 • Видови поднесоци:
 • Напоредни седници
 • Прграмска комисија:

Медиуми:

Планирање:

Буџет и извори на средства:

 • Вкупен буџет:
 • Буџет за стипендии:
 • Вкупно доделени стипендии:
 • Расчленет преглед на буџетот:
 • Средства од Фондацијата:
 • Покровители:

Извештаи:

 • Заклучоци:
 • Страница за предлози и мислења:
 • Буџетски извештаи:
 • Други извештаи:

Обележје

Наводи