Wiki Loves China

?

The following is a proposed Wikimedia document. References or links to this page should not describe it as supported, adopted, common, or effective. The proposal may still be in development, under discussion, or in the process of gathering consensus for adoption (which is not determined by counting votes).

Wiki Loves China is a proposing upload-a-thon organized by Wikimedians of Mainland China. Feel free to ask any questions (regardless of language) on our discussion page.

维基爱中国是一场由中国大陆维基人用户组筹备的“上传松”。有关本次活动的任何问题、求助、讨论,请至讨论版

报名Edit

任何用户都可报名参加本次活动,不设其他限制。但您需要通过下方的按钮,把自己的用户名加入用于统计活动信息的“outreach dashboard”中。本次活动从7月1日正式开始,至8月31日结束。

没有维基账号?您可以直接注册,也可以点击下方按钮,选择“请求账户”。管理员会在看到您的账户请求后帮助您注册。您可也可以使用求助区

点此加入

所有符合本次活动的图片都应加上{{Wiki Loves China 2019}}这一模板。

在报名过程中,您会被导向至英文维基百科通过OAuth登录。如果没有配置翻墙,您可能无法自己报名。如果您不能报名,请至求助区寻求其他编者帮助。

侵犯他人肖像权或其他权利、涉密文件、不可拍摄的军人、军事设施、军事装备不允许上传;依中国有关地理测绘的法律,不得非法从事地理测绘活动。拍照过程中不得破坏文物古迹。

其他Edit

请至筹备页面了解详情。如有问题,可参见FAQ。任何需要求助的问题,请发至讨论版