WMF állásfoglalások/Védjegyek

This page is a translated version of the page WMF Resolutions/Trademarks and the translation is 100% complete.
Resolutions Védjegyek
Errors?
Ezt a határozatot, mely létrehozza a Védjegybizottságot és felhatalmazza a védjegyek biztosítására, 2006. január 02-án lett elfogadva (5 támogatás). Egy 2006. január 14-i módosítás létrehozta a bizottság elnökeként a Jogi főigazgató pozícióját (melyet Jean-Baptiste Soufron tölt be), amit 2006. január 14-én egyhangú szavazással hagytak jóvá. Az Állásfoglalás:Domainnevek felelőssége később a bizottsághoz rendelte a domainnevek regisztrációjával és ellenőrzésével kapcsolatos feladatokat.


Szavazás lezárva - Határozat elfogadva 02-Jan_06

 1. A kuratórium engedélyezi, hogy legfeljebb 20 000 dollár elkölthető a Wikimedia-jelek biztosítására. A felhatalmazás azonnal hatályba lép.
 2. A jogi tisztviselő ajánlást tesz a kuratóriumnak a legfontosabb védjegyekről, kategóriákról, helyszínekről és azok becsült költségeiről.
 3. A kuratórium felhatalmazza egy bizottság azonnali létrehozását, mely meghatározza, hogy milyen védjegyeket kell biztosítani. A bizottság tagjai a jogi tisztviselő, az elnök, Florence Devouard és az elnök által az igazgatóság többi tagjával konzultálva meghatározandó személyek.
 4. A jogi tisztviselő vagy az általa kijelölt személy felügyeli a védjegyek biztosítására irányuló jogi eljárást.
 5. A jogi tisztviselő közvetlenül a testületnek időben jelentést tesz, melyben tájékoztatja a testületet a védjegyek helyzetéről.
 6. A kuratórium felismerte, hogy valószínűleg további pénzeszközökre lesz szükség az összes fontos védjegy megfelelő biztosításához.

Szavazatok

 • Angela - részére
 • Anthere - részére
 • Jimmy - részére
 • Tim - részére
 • Michael - részére

Új állásfoglalás 2006. január 14.

Az alábbi állásfoglalás,

 1. A testület létrehozza a jogi igazgatói posztot.
 2. A testület Jean-Baptiste Soufron-t nevezi ki jogi vezetőnek.
 3. A jogi igazgatót jelölik ki a védjegybizottság elnökévé.
 4. A testület utasítja a védjegybizottságot, hogy dolgozza ki saját szabályzatát.
 5. A testület utasítja a védjegybizottságot, hogy határozza meg tagjainak listáját, megjegyezve, hogy ez módosítja a korábbi határozatot, ahol az elnök nevezte ki a tagokat.
 6. Az elnökség utasítja a védjegybizottságot, hogy 2005. január 21-ig tegyen jelentést az elnökségnek.

Az összes elnökségi tag szavazásával elfogadva.--Jimbo Wales 18:12, 2006. január 14., 18:12 (UTC)