Translation requests/WMF/Fundraising pages/Wikimedia heeft uw hulp nodig

Kennis is macht. Help kennis gratis te houden!

De Wikimedia Foundation en al zijn projecten groeien sneller dan we ooit hadden kunnen dromen. Wikipedia.org alleen krijgt 800 miljoen hits per dag, waardoor het één van de 50 meest bekeken websites ter wereld is. Dat betekent dat mensen overal onze projecten — Wikipedia, Wikibooks, Wikinews, Wikiwoordenboek, Wikisource, Wikiquote, Wikispecies en de Wikimedia Commons — gaan beschouwen als een betrouwbare bron voor feiten en kennis.

Onze projecten blijven snel groeien, dankzij alle bewerkers en gebruikers die geloven dat kennis macht is, en kennis gratis moet zijn. Om dat doel te bereiken hebben we jouw hulp nodig. We moeten meer en meer servers toevoegen door de groeiende bezoekersaantallen. Ook de hosting-kosten, reisvergoedingen en andere administratieve kosten moeten bestreden worden. Zeer belangrijke veranderingen in de MediaWiki software die door onze projecten in hun vele talen wordt gebruikt is nodig om te verzekeren dat ze snel, toegankelijk en gratis blijven.

We hebben jouw hulp weer nodig om dit te laten gebeuren. Het zijn jouw donaties waardoor we kunnen blijven groeien en onze artikelen blijven verbeteren. De Wikimedia Foundation heeft alleen al $200 000 nodig voor het volgende kwartaal. Dat kan veel lijken, maar elk klein beetje helpt - de meeste donaties zijn $20 of minder. Je kan zelf kiezen wat je doneert. Donaties zijn fiscaal aftrekbaar in de Verenigde Staten en Duitsland. Bedankt voor je gulheid!

Jimmy Wales en het Wikimedia Team

Noot: Deze actie zal worden gehouden van vrijdag 19 augustus tot vrijdag 9 september 2005.