Training modules/dashboard/slides/11514-remove-content/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11514-remove-content and the translation is 100% complete.

Largoni përmbajtjen

Nëse jeni duke punuar në një artikull ekzistues për një kurs, ose thjesht shfletoni Wikipedia për kuriozitet, nëse hasni një shembull të qartë të plagjiaturës, duhet të ndjeheni të lirë ta fshini.

Identifikohuni, theksoni pjesën plagjiarizuar dhe fshijeni atë, duke renditur "plagjiaturë" në përmbledhjen tuaj të redaktimit.

Wikipedianët e tjerë do të jenë mirënjohës që ju keni bërë pjesën tuaj për ta mbajtur Wikipedia të lirë nga plagjiatura dhe shkeljet e të drejtave të autorit!