Training modules/dashboard/slides/11303-edit-existing-article/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11303-edit-existing-article and the translation is 100% complete.

Redaktoni një artikull ekzistues

Nëse po redaktoni një artikull ekzistues, livadhi personal mund të jetë një vend i mirë për të kopjuar dhe ngjitur disa fjali ose një paragraf për t'u zhvilluar. Megjithatë, mos kopjoni dhe ngjisni të gjithë artikullin në livadhin tuaj.

Në vend të kësaj, kopjoni paragrafin ose fjalitë me të cilat dëshironi të punoni përsëri në artikull dhe më pas ruajeni ndryshimin.

Nëse jeni duke punuar me një artikull të ri që keni krijuar dhe nuk ekziston tashmë në Wikipedia, mund të "zhvendosni" faqen tuaj të livadhit në hapësirën kryesore. Në faqet e ardhshëm, ne do t'ju tregojmë se si.