Template:Friendly Space Expectations/Announcement/mk

This page is a translated version of the page Template:Friendly Space Expectations/Announcement and the translation is 100% complete.
Other languages:
British English • ‎Canadian English • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎asturianu • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎français cadien • ‎galego • ‎interlingua • ‎italiano • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎português • ‎português do Brasil • ‎suomi • ‎svenska • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎العربية • ‎فارسی • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

На страниците за грантови очекуваме сите да ја почитуваат пријателска атмосфера!

Се надеваме дека со овие очекувања ќе дојдеме до пријатна атмосфера, погодна за содржајни дискусии, каде учесниците ќе се однесуваат со меѓусебна почит. Од нив се очекува да ги следат Очекувањата за пријателска атмосфера. Прочитајте ги и кажете ни ако имате прашања!

Имате прашања? Обратете се на friendlyspace(at)wikimedia.org.