Template:Community Wishlist Survey/section-ask-others/mk

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/section-ask-others and the translation is 100% complete.

Да.

Имате прилика да ги убедите сите оние на коишто можете да им се обратите. Слободно обратете се кај други лица на вашиот проект, википроект, подружница или друг вид на корисничка група. Добронамерен поход за гласање е сосема во ред.