Template:Community Wishlist Survey/heading-voting-phase-desc/mk

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/heading-voting-phase-desc and the translation is 100% complete.

Сега можете да гласате по предлозите! Добредојдени се сите коментари, но знајте дека ќе се бројат само гласовите во полза на желбата.