Template:Community Wishlist Survey/heading-proposal-phase-desc/mk

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/heading-proposal-phase-desc and the translation is 100% complete.

Поднесувајте предлози за нови функции и измени на кои сакате да работат Техничарите на заедницата,
или пак коментирајте на туѓи прдлози и помогнате им да станат подобри! (дознајте повеќе)