Movement Strategy/Recommendations/Glossary/ca

This page is a translated version of the page Movement Strategy/Recommendations/Glossary and the translation is 100% complete.
Glossari

Les recomanacions de l'Estratègia del Moviment presenten idees a nivell estructural i cultural per al desenvolupament del nostre moviment; són una via per aconseguir la nostra Direcció estratègica. El següent glossari ha estat preparat per oferir context i definicions dels termes utilitzats en les recomanacions, especialment aquells que no s'utilitzen regularment en el nostre moviment. Ofereixen perspectives d'altres dominis i estableixen una connexió entre les nostres pràctiques actuals i discussions globals contínues.

Alguns termes són difícils de traduir i podrien portar a una interpretació errònia del seu significat i intenció. Per aquest motiu, s'han proporcionat definicions de fonts acceptades en cada camp. Quan els termes tenen un significat específic en el nostre context, es proporcionen definicions internes per oferir claredat respecte de l'ús i dels significats i connotacions múltiples que puguin tenir els termes.

Aquestes definicions reflecteixen el pensar i les converses mantingudes per les persones involucrades en la redacció de les recomanacions. En els casos en què hi hagi un acord i una pràctica existent, s'han proporcionat exemples de com poden ser usats, compresos i analitzats els termes en les nostres comunitats. Aquests exemples són indicadors, pràctiques i programes que manifesten la idea que hi ha darrere dels termes.