Movement Strategy/Events/Friendly Space Policy and Privacy Statement/ca

This page is a translated version of the page Movement Strategy/Events/Friendly Space Policy and Privacy Statement and the translation is 100% complete.

Política d'espais amigable

Introducció

L'equip d'Estratègia del Moviment es dedica a proporcionar un espai i experiència lliures d'assetjament per a tothom, independentment del gènere, l'orientació sexual, la identitat o expressió de gènere, la discapacitat, l'aspecte físic, l'edat, la raça, l'ètnia, l'afiliació política, l'origen nacional o la religió; i no es limita a aquests aspectes. No tolerem cap tipus d'assetjament contra els participants a la conferència. El llenguatge i les imatges sexuals no són adequats per a cap espai de conferències o xerrades. Qualsevol participant que infringeixi aquestes regles pot ser sancionat o expulsat de la conferència a criteri dels organitzadors.

Pautes de participació

L'equip organitzador es compromet a oferir una gran experiència a tots els participants. Per tant, tindrem especial cura amb el comportament dels participants a les plataformes en línia que supervisarem durant l'esdeveniment. Animem fermament una col·laboració positiva i benèvola entre els participants i també estem disposats a limitar o cancel·lar la participació de persones que no estiguin disposades a seguir aquestes pautes.

Comportament esperat

Fomenta un ambient positiu i amable. Valora les idees, els estils i els punts de vista dels altres. Tingues en compte que les persones poden tenir diferents nivells de coneixement, habilitats i antecedents diferents a vosaltres. Estigues obert a diferents possibilitats i a equivocar-te. Sigues respectuós en totes les interaccions i comunicacions. Tingues en compte el teu impacte i com pot afectar la teva contribució (missatges, debats, comentaris). Abans d'enviar un missatge (sobretot una broma o crítica), pren-te un minut per preguntar-te si altres persones se sentiran ferides o molestes pel teu missatge. Sigues directe, constructiu i positiu.

Respecta la privadesa i l'anonimat de les persones. Alguns participants fan servir un pseudònim i el mantenen diferent de la seva identitat real. Mai revelis informació privada sobre una persona (nom real, lloc de residència, situació familiar, orientació sexual, imatges, ...) sense el seu consentiment explícit. Accepta que és possible que la gent no vulgui respondre a preguntes privades.

Tingues en compte l'espai que ocupes. Durant una discussió o en un grup de treball, assegura't que no siguis l'únic que parla o escriu. Assegura't que deixes prou espai perquè altres puguin participar-hi i fomenta les discussions en lloc de fer monòlegs. Fomenta activament la participació de tots els assistents, especialment dels grups que poden estar poc representats en la multitud (dones*, no parlants nadius, novells).

Demaneu ajuda si cal. La conferència tractarà una àmplia gamma de temes relacionats amb moltes eines, tecnologies i àrees de coneixement diferents. Ningú ho sap tot, i és perfectament correcte tenir preguntes o necessitar ajuda amb alguna cosa. Demana ajuda quan sigui necessari.

Ajuda els altres. Si tens coneixements sobre un tema específic o si tens aquesta habilitat especial per poder trobar documentació encara que estigui ben amagada, ajuda els altres. Ajudar no vol dir fer-los la feina: pots indicar-los la documentació útil, respondre preguntes i suggerir solucions.

Comportament que no es tolerarà

L'equip organitzador tindrà especial cura amb les següents àrees i pot prendre la decisió de prohibir temporalment o completament els participants el comportament dels quals es consideri perjudicial per a altres persones.

Assetjament. Inclou, entre altres coses, declaracions ofensives sobre gènere, orientació sexual, discapacitat, aparença física com el físic, l'ètnia o la creença, representacions de naturalesa sexual, intimidació conscient, assetjament tipus stalking, persecució, fotografia o gravació no desitjades, interrupció repetida de les conferències i altres esdeveniments, contacte físic indesitjable i atenció sexual no desitjada. Les persones advertides d'aquest comportament han d'aturar-lo immediatament.

Violència i amenaces de violència. La violència i les amenaces de violència no són acceptables ni en línia ni fora de línia. Inclou la incitació a la violència cap a qualsevol individu, incloent-hi animar una persona a autolesionar-se. També inclou publicar o amenaçar de publicar informació d'identificació personal d'altres persones ("doxxing") en línia.

Atacs personals. Inevitablement sorgiran conflictes, però la frustració mai no s'hauria de convertir en un atac personal. No està bé insultar, menystenir o menystenir els altres. Atacar algú per les seves opinions, creences i idees no és acceptable.

Atenció sexual no desitjada. Inclou comentaris, acudits o imatges en interaccions de naturalesa sexual, comunicacions o materials de presentació, així com imatges o textos sexuals. No és acceptable un contacte físic simulat (com ara emojis de "petó") sense consentiment afirmatiu.

Contingut no desitjat. Publicació de contingut, imatges o enllaços que no tenen res a veure amb el tema actual. Publicació repetida de contingut, imatges a l'enllaç sobre un tema que ningú no demanava. Promoure repetidament una opinió, mitjà, eina o projecte concret sense que se us demani. També inclou: fer diverses vegades la mateixa pregunta després que altres participants intentessin respondre-la, fer preguntes molt generals que no estiguin directament relacionades amb projectes en què la gent treballa, trucar a persones que demanin la seva opinió sobre un tema concret.

Obtén assistència/ajuda

Comptarem amb un grup de persones designades que supervisaran les àrees del xat i del debat per assegurar-se que es compleixi la política que es descriu aquí. Tindran la possibilitat d'eliminar aquells que infringeixin la política de les seccions de comentaris, blogs i qualsevol altra àrea de discussió sota el control de l'equip de la conferència. També tindran la possibilitat de prohibir permanentment qualsevol persona que incompleixi de manera clara i/o persistent la política.

Si et sents incòmode durant l'esdeveniment o creus que s'estan incomplint les polítiques anteriors, posa't en contacte amb Cornelius Kibelka (a través de Telegram o enviant un correu electrònic a ckibelka-ctr(_AT_)wikimedia.org).

Declaració de privadesa

Aquesta afirmació descriu com i quan Wikimedia recopila, utilitza i comparteix la informació que rebem de les persones que omplen aquest formulari de registre. Tingues en compte que aquesta enquesta està basada en els Formularis de Google, cosa que significa que l'ús que Google fa de la teva informació es regeix per la seva Política de privadesa i les seves Condicions del servei.

Finalitat del formulari de registre

Aquest formulari de registre ens permetrà recopilar dades de registre per als esdeveniments globals virtuals sobre l'Estratègia del Moviment.

Quina informació recopilem

Aquest formulari de registre recull les respostes que proporcioneu a les preguntes formulades. Hi ha dos tipus de respostes: respostes definides i respostes de forma lliure.

Compartir i revelar informació

A meta.wikimedia.org i diff.wikimedia.org es poden publicar dades agregades sobre les preguntes de resposta definida i una mostra no identificada de respostes brutes a les preguntes de resposta de forma lliure. Les dades brutes només es compartiran amb el personal i contractistes de Wikimedia que necessitin processar aquesta informació i estiguin subjectes a obligacions de no divulgació, amb l'excepció de les circumstàncies que es descriuen a continuació. Podem divulgar qualsevol informació recollida quan la llei ho requereixi, quan tinguem el teu permís, quan sigui necessari per protegir els nostres drets, privadesa, seguretat, usuaris o el públic en general, i quan sigui necessari per fer complir els nostres Termes d’ús o qualsevol altra política de Wikimedia.

Llicència de respostes al formulari

En respondre a les preguntes de resposta de forma gratuïta, accepteu que puguem registrar les vostres respostes i accepteu donar-les al domini públic sota els termes de Creative Commons Zero 1.0 (text complet).

Informació important

La Fundació Wikimedia és una organització mundial compromesa amb la promoció del coneixement lliure i obert. En enviar la vostra resposta, enteneu que la informació transferida a la Fundació Wikimedia es recopilarà, transferirà, emmagatzemarà, processarà, divulgarà i s'utilitzarà als Estats Units, tal com es descriu en aquesta Declaració de privadesa. També enteneu que la informació la podem transferir des dels Estats Units a altres països, que poden tenir lleis de protecció de dades diferents o menys estrictes que el teu país, per dur a terme les finalitats i objectius esmentats. Wikimedia entén la importància de la privadesa dels usuaris. Per aquest motiu, treballem per protegir els nostres usuaris de la divulgació o ús no autoritzat de la informació que mantenim. Les dades brutes recollides en aquest formulari de registre se suprimiran, anonimitzaran o agregaran en un termini de 90 dies. Consulteu les nostres directrius de retenció de dades per obtenir més informació.

Si tens preguntes sobre aquest formulari de registre o vols canviar, accedir o suprimir la informació que has proporcionat al formulari de registre, posa't en contacte amb strategy2030(_AT_)wikimedia.org

Tingues en compte que en cas de diferències de significat o interpretació entre la versió original en anglès d'aquesta Declaració de privadesa i una traducció, primarà la versió original en anglès.