Fundraising 2007/Landing page/Translations/hu

Wikimedia Foundation – segítsd adománnyal a Wikipédiát még ma!

Képzeljük el azt a világot, melyben minden ember ingyen férhet hozzá a tudáshoz!

Tudjuk, mennyit jelent a Wikipédia a mindennapokban... Beszéljünk arról, ami nem köztudomású!

edit

A Wikipédia önmagában is segíthet a legtöbb kérdésünk megválaszolásában, de a Wikimedia Foundation (azaz Wikimedia Alapítvány) munkájának és terveinek az enciklopédia csak egy része. Az alapítvány segíteni igyekszik azokat a kevés támogatásban részesülő közösségeket, melyek alig vagy egyáltalán nem férnek hozzá oktatási segédanyagokhoz.

Tekintsd meg Jimmy videoüzenetét!

Gondoljuk csak meg, hogy a világon közel kétmilliárd olyan gyermek él, aki alig vagy egyáltalán nem részesül kellő oktatásban. Az ő támogatásuk fontos munka.

Adakozz most!

Számos partnere segítségével a Wikimedia Foundation el tudta juttatni a Wikipédiát a világ legfélreesőbb vidékeire is. Ez a projekt segítséget nyújt azoknak a nyelveknek is, melyek nincsenek kellőképpen képviselve a világhálón, a Wikipédia segítségével megoszthatják a világgal a tudáskincsüket és egyedi jellegzetességeiket. Ha támogatod az alapítvány munkáját, a Wikipédia és testvérprojektjei otthont tudnak teremteni a különféle nyelveknek a világ legnagyobb ingyenes virtuális könyvtárában, és fórumot tudnak teremteni a kultúracseréhez a világ minden polgárának.

Hogyan segíthetsz?

Szükségünk van a segítségedre, hogy elvégezhessük ezt a munkát. A Wikimédia Alapítvány teljes mértékben támogatásokból tartja fenn magát, a te segítségeddel folytatni tudjuk, amit elkezdtünk, hogy hasznára legyünk e segédeszközökkel azoknak, akiknek a leginkább szükségük van rá és persze neked magadnak is.

Küldd tovább ezt a lapot barátaidnak, ismerőseidnek!