Fundraising 2007/Landing page/Translations/fi

Wikimedia Foundation (Wikimedia-säätiö) - Lahjoita Wikipedialle tänään!

Kuvittele maailma jossa jokainen voi vapaasti jakaa ihmiskunnan tiedon täysimittaisesti.


Tiedät miten arvokas Wikipedia on sinulle...Tässä mitä et ehken vielä tiedä.

edit

Tiedät Wikipedian verkkosivustona joka kykenee vastaamaan useimpiin kysymyksiisi. Mutta maailman suurimman ensyklopedian pyörittäminen verkossa on vain osa mitä Wikimedia Foundation (Wikimedia-säätiö) on ottanut tehtäväkseen. Wikimedia Foundation myös tukee niiden yhteisöjen omaehtoista osallistumista jotka heikoista tai olemattomista koulutusresursseistaan johtuen ovat heikosti edustettuja maailmassamme.


Katso Jimmyn videoitu viesti

Kun otetaan huomioon että liki kaksi miljardia lasta maailmassa saa niukkaa tai olematonta koulutusta, tämä on tärkeää työtä.

LAHJOITA NYT

Monimuotoisten yhteistyökumppanuuksien kautta Wikimedia Foundation (Wikimedia-säätiö) on pystynyt tuomaan Wikipedian maailman kaukaisiin kolkkiin. Se myös auttaa tehokkaasti sellaisia kieliä jotka eivät ole hyvin edustettuina maailmanlaajuisessa www-tietoverkossa, tarjoamalla niille välineet ainutkertaisuutensa jakamiseen. Sinun tuellasi Wikimedia Foundation, Wikipedia ja sen sisarhankkeet voivat tarjota kodin näille kielille yhdessä maailman suurimmista virtuaalikirjastoissa sekä tarjota maailman kansalaisille foorumin kulttuuriseen kanssakäymiseen.

Opi miten voit auttaa

Me tarvitsemme sinun apuasi voidaksemme tehdä enemmän! Wikimedia Foundation on täysin riippuvainen lahjoituksista, ja sinun tuellasi voimme palvella sinua ja tuoda tiedolliset välineet niille maailman kansalaisille jotka niitä eniten tarvitsevat

Lähetä tämä sivu kahdelle ystävällesi